Menu

Aerul culorilor mele- vernisaj la Muzeul Golești

Lumea culorilor creată de artistul plastic Mihaela Viorela Martin este prezentată în cadrul expoziţiei de pictură "Aerul culorilor mele ", al cărei vernisaj a avut loc joi,12 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Goleşti.  f_350_200_16777215_00_images_afis-vernisaj.jpeg

Pasiunea pentru pictură a fost descoperită încă din copilărie, însă a prins contur sub îndrumarea profesorului Ion Pantilie și a profesorului Laurențiu Popa care i-au dezvoltat și perfecționat tehnica.

Parcursul expozițional al artistei a fost apreciat de profesioniștii domeniului, s-a bucurat de cronici favorabile, iar acest lucru a confirma talentul,  dedicarea și implicarea.

Ultima expoziție a avut loc în luna noiembrie a anului 2022 la Muzeul Țăranului Român din București. Expoziția a fost vizionată de un număr mare de vizitatori, dar și de personalități din domeniu.

Picturile expuse astăzi în cadrul expoziției “ Aerul Culorilor mele” au fost inspirate din natură și din realitățile imediate. Cromatica armonioasă și totodată veselă impresionează și aduce o notă de optimism și căldură sufletească.f_350_200_16777215_00_images_tablou-1.jpeg

Deschiderea expoziției a fost un eveniment care a adus în prim – plan tehnici diverse: ulei, acuarelă, grafică, toate acestea urmând obedient calea unei singure cerințe: aceea de a conferi lucrărilor sale monumentalitate.

Vernisajul de astăzi a reunit artisti plastici, oameni cu principii și interese diferite, iubitori de artă și frumos cu un simț artistic dezvoltat.

Expoziţia va rămâne deschisă publicului iubitor de artă  până la data de 11 februarie 2023.