Menu

Aniversare DRÄXLMAIER: Acasă în Pitești de 30 de ani

 

f_350_200_16777215_00_images_DRAXLMAIER_Ziua-Familiei-5---Copy.jpgDRÄXLMAIER Pitești a sărbătorit Ziua Familiei, alături de angajați și familiile acestora cu activități pentru toate vârstele, de la turul fabricii din Pitești, la numeroase divertismente pentru cei mici și cei mari. Evenimentul marchează 30 de ani de la înființarea primei fabrici DRÄXLMAIER din România.

 

Echipa DRÄXLMAIER Pitești s-a reunit pentru a aniversa trei decenii de activitate alături de colegi și familii. Sutele de angajați s-au bucurat împreună de o zi de sărbătoare, în care au avut ocazia să fie oaspeți alături de cei dragi în fabrica unde își desfășoară activitatea, dar și să celebreze copilăria și inocența prin joc, într-un eveniment dedicat special lor.f_350_200_16777215_00_images_DRAXLMAIER_Ziua-Familiei-1.jpgf_350_200_16777215_00_images_DRAEXLMAIER-COLAGE-3.jpg

„În acest an aniversar, este foarte important pentru noi să avem ocazia să petrecem momente speciale alături de colegii noștri, angajații care au făcut posibilă această istorie de trei decenii a companiei DRÄXLMAIER Pitești. Succesul nostru se datorează dedicării fiecărui membru al echipei noastre”, a declarat Bernd Schmitt, director general.

„De 30 de ani suntem o echipă care lucrează în mod eficient pentru a asigura inovația în industria auto. La DRÄXLMAIER am învățat să fim o familie. Muncim împreună, dar ne și bucurăm împreună. Azi am adus împreună familia noastră de acasă cu cea de la muncă și ne simțim excelent”, a spus Daniela Cîrciuvoianu, Head of Engineering Technology Support.

Vizita în fabrică a reprezentat un moment deosebit pentru ca familiile angajaților să afle detalii inedite despre activitatea celor dragi lor. Oaspeții au privit cu mare atenție echipamentele și procesele de producție și au fost plăcut impresionați de tehnologiile din fabrică.f_350_200_16777215_00_images_DRAELMAIER-COLAGE-2.jpg

În paralel, curtea Liceului Astra a devenit un adevărat parc de distracții special pentru cei mici. Zâmbetele și veselia lor au fost electrizante, iar atelierele de creație și jocurile pregătite de animatori i-au amuzat întreaga zi. Spectacolele de magie au fost atracția principală, deopotrivă fascinante și educative. Participanții au primit cadouri, iar cei mici s-au distrat alături de personajele lor preferate din povești.

Pe lângă amintirea unei zile aniversare petrecute în echipă, colegii au avut ocazia să imortalizeze momentele festive în cabinele foto.

„Ne bucurăm că am putut sărbători această zi specială alături de colegi. A fost o ocazie excelentă să petrecem momente de neuitat împreună chiar și în timpul liber. Copiii s-au distrat pe cinste, iar noi am trăit emoția aniversării într-o companie plăcută, alături de familie. La mulți ani, DRÄXLMAIER Pitești!”, a spus colega noastră Alina Ghimiș.

Compania DRÄXLMAIER este Acasă, în Pitești, de 30 de ani și se mândrește cu rezultatele obținute. Locația din Piteșf_350_200_16777215_00_images_draexlmaier-colage.jpgti a fost prima fabrică a grupului DRÄXLMAIER înființată în Europa de Est. În 2023, Grupul DRÄXLMAIER aniversează 65 de ani de la fondare.