Menu

Scoate la iveală copilul din tine! - Ziua Copilăriei la DRÄXLMAIER Pitești

f_350_200_16777215_00_images_Ziua-Copilariei-DRAXLMAIER-Pitesti-2.jpg

Peste 300 de copii ai angajaților DRÄXLMAIER Pitești au sărbătorit duminica trecută alături de părinții lor Ziua Copilăriei într-un cadru de basm organizat de companie în colaborare cu Liceul Tehnologic Astra. Toată lumea s-a distrat și s-a bucurat din plin de farmecul copilăriei, de la cei mai mici la cei mai mari.  

 

Ziua Copilăriei le-a oferit angajaților DRÄXLMAIER Pitești cel mai bun motiv de întâlnire în format extins – copii, părinți și bunici s-au distrat în voie în parcul de distracții cu tobogane și castele gonflabile. Trambulinele și concursurile sportive i-au pus la încercare pe cei mai pricepuți atleți, iar colegii care au dorit să se relaxeze au putut discuta la umbra corturilor.f_350_200_16777215_00_images_Ziua-Copilariei-DRAXLMAIER-Pitesti-7.jpg

Copiii s-au distrat în compania eroilor de poveste preferați și au putut să se transforme în orice personaj lăsându-se pictați pe față și echipați cu baloane de toate formele. Și și-au pus la bătaie propriul talent într-o pictură uriașă, păstrând astfel tradiția ediției precedente.

“Cu toții așteptam cu nerăbdare acest moment în care să fim din nou împreună, să petrecem, să ne bucurăm de compania celuilalt. Evenimentul din acest an se adresează tuturor copiilor, de toate vârstele, de la cei mai mici la cei mai mari – să nu uităm să savurăm gustul copilăriei măcar o dată pe an”, a spus Daniela Cîrciuvoianu, administrator DRÄXLMAIER Pitești. 

Zâmbetele și râsetele celor mici au fost irezistibile pentru toți cei prezenți. ”M-am înscris printre primii când am aflat că anul acesta să reorganizează evenimentul, am fost și la ediția trecută și ne-am simțit excelent. A fost super că au existat activități și pentru noi, adulții” –ne-a mărturisit Ana, angajata companiei.f_350_200_16777215_00_images_Ziua-Copilariei-DRAXLMAIER-Pitesti-6.jpg

„Îmi place foarte mult să mă dau pe tobogane și am fost și să mă pictez pe față și să desenez. E super că avem și trambuline!”, s-a entuziasmat Alisia, 5 ani, nerăbdătoare să poată continua cu joaca.

Evenimentul a fost susținut de voluntari ai companiei, care s-au implicat activ în organizare. ”M-am oferit să fiu voluntară pentru că îmi place foarte mult să mă ocup de copii. Au fost așa de veseli toată ziua, împreună am pictat pe această pânză uriașă. Mă bucur să îi văd așa de fericiți ”, mărturisește Gabi, una dintre colegele participante.

La sfârșitul evenimentului oaspeții au plecat zâmbind, cu mai mulți prieteni și prețioase amintiri de neuitat.