Menu

CĂLĂTORIE ÎN TIMP

 Concursul „Geologie distractivă” este adresat elevilor din cadrul cercurilor din palatele şi cluburile copiilor  și din alte unități de învățământ din județ. Am oferit, astfel posibilitatea de a conștientiza importanța aspectelor geologice și de mediu pentru consolidarea și dezvoltarea durabilă a comunității atât din punct de vedere al nivelului de învățământ, al regiunii geografice cât și al tipului de educație, contribuind la formarea continuă a copiilor. Toti participanții sunt încurajați să-şi evalueze  și să aplice cunoştințele şi competenţele dobândite în mediul formal și nonformal în interesante lucrări practice.f_350_200_16777215_00_images_GEO-2.jpeg

         Zeci de copii participanți la Concursul Județean de „GEOLOGIE DISTRACTIVĂ“ au reușit să impresioneze evaluatorii realizând,  fotografii, machete tematice, desene, proiecte și referate  bine documentate  ca o întoarcere în timpul geologic și preistoric al Terrei.

          Evaluarea a avut loc la Palatul Copiilor Pitești, sâmbătă 2 aprilie  2022.  Concursul  a fost inițiat  de Palatul Copiilor sub coordonarea profesorilor Miezu Camelia,  Daniela Georgescu și Corina Voicilă și  a fost cuprins în CAEJ al IȘJ Arges pe semestrul al II-lea al acestui an școlar.

          La concurs au participat  copii de toate vârstele din  grădinițe, școli, licee  din județ, și Palatul Copiilor din Pitești  .  Ei au multă imaginație și capacitate creativă, iar temele propuse le-a oferit ocazia formării unei logici de interpretare a evenimentelor şi fenomenelor care guvernează planeta noastră și de a descoperi relaţiile dintre cauze şi efecte, care este motorul fenomenelor.f_350_200_16777215_00_images_GEO-1.jpeg

          Concursul reprezintă o cale de cunoaştere activă a lumii înconjurătoare, valorificând experienţa de viaţă a elevilor şi vine să familiarizeze copiii cu noțiuni elementare privind domeniul geologiei, ne-au informat coordonatorii concursului prof. Camelia Miezu și prof. Daniela Georgescu.

The most visited gambling websites in The UK