Menu

Planul de management al ABAAV

f_350_200_16777215_00_images_ABAAV-nou.jpegSe lucrează la reactualizarea Planului de Management al Riscului la Inundații pentru perioada 2022-2027, în bazinul hidrografic Argeș- Vedea.
Până în prezent au fost elaborate și validate metodologiile de revizuire a hărților de hazard și de risc care vor ține cont inclusiv de efectele schimbărilor climatice. Sunt propuse și promovate măsuri de infrastructură verde și de reconstrucție ecologică a râurilor, precum îndepărtarea digurilor de maluri, sau prin crearea unor zone umede. În ceea ce privește măsurile pe care autoritățile le vor integra în Planurile de management ale riscului la inundații, un rol important îl va avea realizarea obiectivelor referitoare la informarea publicului. În cadrul proiectului se va adopta și o metodologie de lucru cu privire la îmbunătățirea implicării tuturor părților interesate. Planul de Management al Riscului la Inundații fi corelat cu Planul de Management al Bazinului Hidrografic realizat conform Directivei Cadru Apă.
Documentele menționate mai sus sunt disponibile la adresa: https://rowater.ro/.../proiecte-in.../proiectul-rofloods/f_350_200_16777215_00_images_Abaav.jpg
The most visited gambling websites in The UK