Menu

Declarația pentru taxa de salubrizare se poate depune ON LINE

f_350_200_16777215_00_images_depunereonline.jpgÎncepând cu data de 10.06.2020, Primăria Municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice, încă o posibilitate de depunere online a declaraţiilor fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare, prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE.

Pentru depunerea declarației se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul Depunere solicitare.

Taxa de salubrizare va înlocui, începând cu data de 1 august 2020, plata pentru ridicarea gunoiului care se efectua către operatorul SC Salubritate 2000 SA și care se achita, după caz, direct la societate sau prin intermediul asociațiilor de proprietari. De la 1 august, prin aplicarea HCL 147/29.04.2020 se va plăti o singură taxă pentru salubrizare, o dată pe an sau în două tranșe egale, în baza impunerii stabilite în urma depunerii și înregistrării unei declarațiilor fiscale, câte una pentru fiecare proprietate ( apartament, garsonieră, casă).

The most visited gambling websites in The UK