Menu

PROTEJAȚI-VĂ ÎN SPAȚIILE AGLOMERATE

f_350_200_16777215_00_images_EMANUEL-SOARE-PREFECT.jpgPrefectul județului Argeș, Emanuel Soare, informează că, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu s-a luat deocamdată hotărârea ca purtarea măștilor de protecție să devină obligatorie în spațiile publice. Prefectul le recomandă însă argeșenilor să poarte mască, în special în spațiile aglomerate, pentru a-și proteja sănătatea și pentru reducerea riscului de transmitere al virusului COVID-19.

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 185;

-persoane vindecate: 11;

-persoane diagnosticate pozitiv: 98;

-persoane decedate: 4.

 

“Îi felicit pe argeșeni pentru modul cum s-au comportat în perioada Sărbătorilor Pascale. Îi rog ca și în perioada următoare să respecte cu strictețe regulile, iar în toate ieșirile pe care le fac i-aș ruga să ia în calcul purtarea măștilor de protecție. Nu este obligatoriu, dar e o recomandare pe care îi rog să o aplice, în special când ies la cumpărături, în spații aglomerate, pentru a spori măsurile de protecție a sănătății lor și a altora”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

The most visited gambling websites in The UK